All reviews from "Pelit"-magazine

Pelit was a Finnish-language (bi)annual book published from 1987 to 1991 containing gaming-related articles, tips and most importantly game reviews. Here you can find all the reviews, scanned from the books but they're probably no interest to you unless you're Finnish: joten ei muuta kun klikkaat peliä jonka arvostelun haluat lukea. Tekstihaulla tai kirjojen nimeä klikkaamalla pystyy rajaamaan näytettyjä arvosteluita.

Maininta tekijänoikeuksista

Yllättävää sinänsä, Pelit-vuosikirjojen peliarvosteluiden tekstiosuuden oikeudet eivät ole millään julkaisuyhtiöllä vaan ne ovat (onneksi) arvosteluiden alkuperäisillä kirjoittajilla.

Olen ollut arvosteluiden kirjoittajiin yhteydessä ja tähän mennessä vastanneista kirjoittajista 100% on antanut minulle oikeuden julkaista arvostelut verkossa.

En kuitenkaan ole saanut kaikilta kirjoittajilta vastausta ja on myös arvosteluja joiden kirjoittajien henkilöllisyyttä en ole pystynyt selvittämään.

Jos olet tällä sivulla esitettyjen peliarvosteluiden kirjoittaja tai omistat muulla tavalla (esim kuolinpesän kautta) oikeuden arvosteluihin enkä ole ollut sinuun yhteydessä, arvostaisin suuresti jos voisit olla minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteseen "arttu miukumauku tämän sivuston domaini". Tällähetkellä näkyvissä on kaikki arvostelut, mutta jos saan yhdeltäkin kirjoittajalta tai muulta oikeuksien omistajalta kieltävän vastauksen, muutan sivua niin että näkyvissä on ainoastaan ne arvostelut joiden kirjoittajilta olen luvan saanut.   OK

{{ review.reviewName }} {{ review.bookName }}
Hakemaasi arvostelua ei ole olemassa.